Nederlands | English

 

    

Wat we doen

   

Architectenbureau Studio Larkemika ontwerpt en onderzoekt architectuur, stedenbouw, interieurs en meubilair. Wij helpen een wereld te bouwen die er toe doet.

  

Het ontwikkelen van een omgeving met toevoegde waarde voor heden en toekomst staat bij ons centraal. Het gebouwde ontwerp heeft grote invloed op wat we doen, hoe we de omgeving ervaren, hoe we met elkaar omgaan en welke impact ons leven heeft op het milieu. Wij leveren inventieve en realistische oplossingen die passen in de context, goed aanvoelen, nieuwe dingen mogelijk maken en goed werken.

  

Van eerste onderzoek tot opzetten van nazorg kunnen we de werkzaamheden verrichten en aansturen. Op energieke en open wijze brengen we de inbreng van klanten, adviseurs, uitvoerende partijen, autoriteiten en gebruikers samen in een intelligent en elegant ontwerp.

  

Wij gaan graag samen met u dit avontuur aan om betere, mooiere en verantwoorde leefomgevingen te maken.

   

Waar we zijn

   

Studio Larkemika

   

Adres: Zomerhofstraat 84, 3032 CM Rotterdam

Routeaanwijzingen op kaart

  

Telefoon: 06 16517851

E-mail: info@studiolarkemika.com

Facebook: Studio Larkemika pagina

   

Wie we zijn

   

Studio Larkemika is een architectenbureau gevestigd in Rotterdam. In de zomer van 2008 is het opgericht door Majka Mikulska en Edwin Larkens.

   

Team

    

Majka Mikulska, Edwin Larkens, Philip Vencken, Magnus Weightman,  Matteo Talarico, Sai Chand, Alberto Nanni, Jovita Laurukėnaitė, Claudio Zampaglione, Marzena Stasik, Marco Alves, Ruta Simutyte, Nicolette Marzovilla

   

Majka Mikulska – Partner & Architect

  

Majka Mikulska is projectleider en ontwerper. Ze is tevens partner van het visueel ontwerp en communicatiebureau Utovar.

Voordien was Majka architect en projectleider bij het Malteese architecten bureau AP en het Nederlandse bureau MaccreanorLavington Architects. Ze heeft een brede ervaring en realiseerde villas, winkels, grootschalige woningbouw en stedenbouwkundige ontwerpen.

Majka heeft een Master of Architecture van de Technische Universiteit Chalmers in Gotenburg, Zweden en studeerde tevens aan de Technische Universiteit Delft.

   

Edwin Larkens – Partner & Architect

  

Edwin Larkens leidt en ontwerpt projecten. Hij is eveneens partner van het visueel ontwerp en communicatiebureau Utovar.

Voorafgaand was Edwin als projectleider en architect bij het Nederlandse Group A verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe hoofdkantoren van AkzoNobel en BP. Hij ontwierp als Senior Architect bij het Malteese architectenbureau AP o.a. een voetbalstadion, woningbouw, commerciële projecten/ontwikkelingen en stedenbouwkundige plannen.

Bij de Master Interior Architecture & Retail Design op het Piet Zwart Instituut van de Willem de Kooning Academie onderzocht en ontwikkelde hij met zijn studio visuele communicatie in de gebouwde omgeving en begeleidde hij afstudeerprojecten.

Edwin heeft een Master of Architecture van de Technische Universiteit Delft en studeerde aan de University of Illinois at Chicago.